DESPRE NOI
Despre Noi

Intr-o lume dominata de produse chimice si de sinteza, reintoarcerea catre produsele naturale si naturiste devine o "arma" a luptei noastre pentru pastrarea sanatatii si echilibrului organismului atat de mult agresat de factori externi (poluare, stres etc). Cu pasi mai mici sau mai mari, dupa posibilitatile fiecaruia, sa ne intoarcem la leacuri si remedii naturiste (lasand produsele chimice de sinteza pentru afectiuni foarte grave) si sa consumam cat mai multe alimente si bauturi naturale nerafinate, neimbunatatite cu aditivi si conservanti. Acesta va fi un prim pas in lupta noastra pentru recapatarea (pastrarea) unei stari de bine, de sanatate si echilibru pe care o credeam pierduta in epoca moderna!

In magazinul nostru va vom oferi PRODUSE BIO - ORGANICE  din gospodaria noastra absolut ECO din Vrancea, produse de familie in regim casnic, nu industrial. Noi vom pune aici toate produsele noastre (cele facute de noi pentru consum propriu) in speranta ca va plac si voua si veti comanda.  In curand produse naturale din prima noastra recolta de GOJI si ARONIA.

 

Vom incerca sa aducem tot aici si unele plante de apartament si birou, rasaduri si puieti de arbusti fructiferi etc, naturale si absolut ECO (inclusiv pamantul in care sunt plantate in ghiveci este fara chimicale, imbunatatit cu ingrasaminte organice ecologice).

Va vom tine la curent periodic cu toate noutatile, stimati prieteni!

 

Y2VhMzIzZj